REFERENCER

SIGNE SYSSE GRIINFELD-BIERRE

I 2013 ramte stormen Bodil, og mit sommerhus blev hård· medtaget af stormfloden. Det betød store tab af personlige effekter og et stort forsikringsmæssigt kaos. Det påvirkede mig meget, og jeg synes, at det var svært at få den nødvendige hjælp til at komme videre.

Heldigvis fik jeg et samarbejde med Lars fra Yndal Gruppen ApS. Han har væ­ret fuldstændig fantastisk til at håndtere alle detaljer. an ar sørget for det administrative og for at få fundet de bedste løs­ninger for reetableringen af huset.
Jeg er ham og hans folk dybt taknemmelige. De har været professionelle, medfølende og kompetente i alt, hvad de har foretaget sig, og de har leveret fantastisk håndværk. På grund af deres grundighed har jeg igen mit drømmehus, og vigtigst af alt har deres håndtering af sagen givet mig ro.

DSC0203-1024x683-kopi.jpg
vandskade_imens-25-1024x682.jpg
ANNE OG HENRIK CHRISTENSEN

Efter stormfloden i 2013 blev hele vores hus endevendt på grund af vandskaderne. Det var Yndal Gruppen ApS, der optagede, hvor galt det stod til.

Det var virkelig heldigt, at vi valgte dem til opgaven, ellers havde vi stået med et kæmpe fugtproblem i dag. De har udført et fantastisk stykke arbejde, og har klaret alt for os. vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger.

Se flere referencer her:
ah-logo.png
logo-black.png
DSC0245-1024x683.jpg
PETER OG SOFIE

Vi føler os heldige med vores valg af Lars Yndal og hans team, under bygge-/renovationsprocessen af vores hus. Vi har fået gennemrenoveret vores tag, har fået skiftet vinduer, samt repareret og malet facade. Håndværket emmer af god kvalitet og når vi har talt med de forskellige fagmænd føler vi os taget i hånden med forklaringer på hvad der er blevet lavet og hvorfor. Tingene er blevet gjort ordentlig og der er blevet ryddet op. Vi har haft en rigtig god kemi med håndværkerne, som er helt savnet nu. Ud over det gode håndværk, så har Lars stået os bi med rådgivning og kommunikation ift. afklaring af forsikringsansvar i en grad langt ud over hvad vi kunne håbe og forvente. Vi er dybt taknemmelige og jeg vil anbefale YndalGruppen til alle der har brug for pålidelige og dygtige håndværkere.