top of page

REFERENCER

SIGNE SYSSE GRIINFELD-BIERRE

I 2013 ramte stormen Bodil, og mit sommerhus blev hård· medtaget af stormfloden. Det betød store tab af personlige effekter og et stort forsikringsmæssigt kaos. Det påvirkede mig meget, og jeg synes, at det var svært at få den nødvendige hjælp til at komme videre.

Heldigvis fik jeg et samarbejde med Lars fra Yndal Gruppen ApS. Han har væ­ret fuldstændig fantastisk til at håndtere alle detaljer. an ar sørget for det administrative og for at få fundet de bedste løs­ninger for reetableringen af huset.
Jeg er ham og hans folk dybt taknemmelige. De har været professionelle, medfølende og kompetente i alt, hvad de har foretaget sig, og de har leveret fantastisk håndværk. På grund af deres grundighed har jeg igen mit drømmehus, og vigtigst af alt har deres håndtering af sagen givet mig ro.

DSC0203-1024x683-kopi.jpg
vandskade_imens-25-1024x682.jpg
ANNE OG HENRIK CHRISTENSEN

Efter stormfloden i 2013 blev hele vores hus endevendt på grund af vandskaderne. Det var Yndal Gruppen ApS, der optagede, hvor galt det stod til.

Det var virkelig heldigt, at vi valgte dem til opgaven, ellers havde vi stået med et kæmpe fugtproblem i dag. De har udført et fantastisk stykke arbejde, og har klaret alt for os. vi kan kun give dem de allerbedste anbefalinger.

Se flere referencer her:
ah-logo.png
logo-black.png
DSC0245-1024x683.jpg
PETER OG SOFIE

Vi føler os heldige med vores valg af Lars Yndal og hans team, under bygge-/renovationsprocessen af vores hus. Vi har fået gennemrenoveret vores tag, har fået skiftet vinduer, samt repareret og malet facade. Håndværket emmer af god kvalitet og når vi har talt med de forskellige fagmænd føler vi os taget i hånden med forklaringer på hvad der er blevet lavet og hvorfor. Tingene er blevet gjort ordentlig og der er blevet ryddet op. Vi har haft en rigtig god kemi med håndværkerne, som er helt savnet nu. Ud over det gode håndværk, så har Lars stået os bi med rådgivning og kommunikation ift. afklaring af forsikringsansvar i en grad langt ud over hvad vi kunne håbe og forvente. Vi er dybt taknemmelige og jeg vil anbefale YndalGruppen til alle der har brug for pålidelige og dygtige håndværkere.

REFERENCER

_01Forside billede.jpg
Hellerup lejlighed ca. 80m2

Fjernelse af eks. Gulv, lerindskud. Forstækrning af etagedæk, ekstra isolering, nye gulve. Snedker arbejder. Nyt køkken og let renovering af badeværelse. Total renovering af malerarbejde.

Byggesum

ca. 600.000 kr,-

01_forsideIMG_5110.JPG
Høyrups Allé

Gennemgribende renovering af hele huset. Nye gulve, køkkener, badeværelser, trapper, snedker arbejder, vinduer-døre samt klimaskærm.
 

Byggesum

 ca. 3-4.000.000 kr,-

01_Forside billede.jpg
The Audo – Århusgade

Byggesum

Fortroligt

Hjælpe byggeherre med afleveringer på alle etager. Dette inkluderer, snedker arbejder, monteringsarbejder, badeværelser, Gulve, maler arbejder, montering af inventar, sanitet m.m.

01_Forside IMG_5992.JPEG
Hejrebakken – Værløse

Rive bærende vægge ned, bærende stålkonstruktioner, opbygning og udlusning af gulve, køkken, snedker finish og maler arbejde.

Byggesum

ca. 500.000 kr,-

01_Forside billede.jpg
Gl. Køge Landevej

Beregning samt modernisering af synligt bærende stålkonstruktioner i byggeriet efter nedtagning af bærende- samt stabiliserende vægge

Byggesum

Fortroligt

01_Forsidebillede.jpg
Café KANT

Udlusning af gulve, opbygning af vægge og gule, opbygning af café borde, new yorker væg, køkken, bad m.m.

Byggesum

Fortroligt

01_Forside.jpg
Villa renovering - Farum

Tag, gulve, vægge, køkken, bad, værelser, entré, bærende vægge, vinduer, døre og tilbygning – Komplet renovering.

Byggesum

> 2.000.000 kr,-

01_Forside.JPEG
Ombygning af længe til beboelse

Beregninger af bærende elementer, stabilitet. Ombygning af fundamenter, gulve, vægge, lofter, kviste, ovenlys, badeværelser, køkken og teknik skab m.m.

Byggesum

ca. 2.800.000 kr,-

01_forsidebillede.JPG
Tag på 60’er Villa

Ingeniørberegninger over stabilitet og ombygning af bærende vinduer. En tidligere håndværker havde skåret lodposter over imellem vinduer således, at taget havde sat sig. Der blev lavet midlertidig afstivning, bærende rammer imellem nye vinduer samt helt nyt tag.

Byggesum

ca. 1.500.000 kr,-

01_Forside.JPG
Nybyg – af ældre 60’er Villa

Rive det gamle hus ned til fundament, forstærke fundament, opbygge nye vægge, gulve, lofter, tag, badeværelser, bryggers, gang, entre, køkken. Total ombygning af Villa.

Byggesum

ca. 3.500.000 kr,-

01_Forsidebillede.JPEG
DTU Risør

Nybyg af teknik og forvaltnings bygning med grønt tag.

Byggesum

Fortroligt

bottom of page